Vaxning

vaxning arvika

Vaxning

 

Hela ben.

Pris: 450 kr

 ***

Halva ben.

Pris: 275 kr

***

Armar.

Pris: 275 kr

***

Armhåla.

Pris: 200 kr

***

Överläpp.

Pris: 125 kr

***

Överläpp och haka.

Pris: 175 kr

***

Rygg.

Pris: 350 kr

***

 

 

Boka tid för hudvård.

_

Beställ tid på telefon 0705377917.

  e-post: hudvard@pillan.se

eller:  Boka online.

Vaxning Arvika

 

***

I mina behandlingar använder jag mig av Rosenseriens och Chokladseriens produkter.
Ekologisk och naturlig hudvård för hela familjen
Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i våra produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Det gör dem skonsamma och dryga.
Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.
Aloe veran som används är certifierad ekologisk och rättvisemärkt. Alla växter och örter som används kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier eller konstgödslas.
Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. För att garantera hållbarheten använder vi C- och E-vitaminer samt naturliga salter. Vi har aldrig testat våra produkter på djur utan använder istället allergivänliga ingredienser och testar på frivilliga människor.
Choklad Serien är en svensk, biologisk och ekologisk hud- och kroppsvård. Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet. I Choklad Serien ingår även hälsosamma havtornsprodukter.